Studenții batalionului de învățământ desfășoară ședințe practice la Baza Militară de Instruire a Armatei Naționale de la Bulboaca

Publicat on mai 13, 2023 în Evenimente

Studenții batalionului de învățământ desfășoară ședințe practice la Baza Militară de Instruire a Armatei Naționale de la Bulboaca

Această activitate are drept scop dezvoltarea abilităților de luptă și consolidarea cunoștințelor teoretice dobândite în timpul pregătirii academice. Studenții se angajează într-un program intensiv de pregătire, care include executarea tragerilor de luptă și diverse exerciții tactice.

Ședințele practice oferă studenților oportunitatea de a-și aplica cunoștințele teoretice într-un mediu realist și de a dezvolta abilități esențiale pentru viitoarea lor carieră militară.

Studenții sunt ghidați de către cadrele didactice și de către comandanții de subunități care le oferă îndrumare și feedback constant în vederea dezvoltării lor profesionale. Ieșirea de campanie reprezintă o etapă importantă în formarea și pregătirea studenților militari ai Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.

Suntem mândri de dedicarea și angajamentul studenților și le urăm succese în toate activitățile. Această experiență va contribui la pregătirea lor ca viitori ofițeri ai Armatei Naționale și va consolida competențele necesare pentru a-și îndeplini cu succes misiunile.