Analiza postacţiune a procesului de studii în Academia Militară

Publicat on aprilie 26, 2017 în Evenimente

Analiza postacţiune a procesului de studii în Academia Militară
  • CHIŞINĂU, 25 aprilie 2017 – În conformitate cu Planul de activitate al Programului de Consolidare a Instruirii în domeniul Apărării (DEEP) pentru anul 2017, în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a fost organizată vizita de asistenţă a experţilor NATO.

Potrivit colonelului Sergiu Plop, comandant (rector) Academie Militară a Forţelor Armate, asistenţa experţilor NATO contribuie nemijlocit la instruirea calitativă a studenţilor de la ciclul I studii de licenţă, ciclul II studii de master, ciclul III studii de doctorat precum şi studenţilor cursului postuniversitar de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale.

Scopul şedinţei a fost desfăşurarea analizei postacţiune a procesului de studii în Academia Militară pentru anul universitar 2016 – 2017 şi stabilirea noilor obiective pentru anul de studii 2017-2018.

Este de remarcat faptul că Programul de Consolidare a Instruirii în domeniul Apărării (DEEP) a demarat în anul 2011, în cadrul căruia Academia Militară fiind vizitată de numeroşi experţi NATO.