O nouă experiență acumulată în cadrul Cursului de specializare

Publicat on octombrie 28, 2022 în Evenimente

O nouă experiență acumulată      în cadrul Cursului de specializare

CHIȘINĂU, 28 octombrie 2022,  în Academia Militară, a luat sfîrșit cursul de specializare în domeniul rachetelor antiaeriene (complexele portative).

     Potrivit, coordonatorului cursului colonel(r) Igor ZAVALSKI,   scopul principal al şedinţelor reprezintă perfecţionarea profesională a militarilor Armatei Naţionale, familiarizarea cu construcția și funcțiile complexului portativ de rachete antiaeriene. Procesul de instruire s-a axat pe specificul activității de luptă în subunitățile antiaeriene și formarea  competențelor specifice domeniului de activitate.

    Certificatele de absolvire au fost înmânate în cadrul unei ceremonii, fiind felicitați de către rectorul (comandant) al Academiei Militare, colonelul Iurie GÎRNEȚ, care a remarcat importanţa perfecţionării cunoştinţelor în domeniul antiaerian pe plan profesional.

       Cursul a fost organizat de Academia Militară a Forţelor Armate  și desfășurat în perioada 17 – 28 octombrie 2022. În cadrul cursului, au fost instruiți militari prin contract din diferite unități militare ale Armatei Naționale.