Absolvenţi cu diplome

Publicat on martie 29, 2013 în Evenimente

Absolvenţi cu diplome

CHIŞINĂU, 29 martie 2013 – Comandantul (rector) al Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, colonelul Mihail Bucliş, a înmînat diplomele de absolvire militarilor participanţi la Cursul avansat (interarme) pentru ofiţeri inferiori, desfăşurat de Centrul perfecţionare continuă  al instituţiei, în cadrul ceremoniei festive, organizate cu această ocazie, pe data de 29 martie.

Potrivit maiorului Ion Ţinevschi, şeful Centrului perfecţionare continuă, prezentul curs desfăşurat on-line, este necesar în Armata Naţională pentru formarea continuă a corpului de ofiţeri inferiori, cît şi pentru pregătirea ofiţerilor în domeniul de activitate la nivel de companie (baterie), batalion (divizion), brigadă.

Scopul cursului este pregătirea ofiţerilor pentru îndeplinirea obligaţiunilor de serviciu în funcţie de comandant de companie (baterie) cît şi dezvoltarea competenţelor şi capacităţilor de manager, specialist militar, luptător şi educator.

Cursul avansat (interarme) pentru ofiţeri inferiori a fost organizat şi desfăşurat, în premieră, de Centrul perfecţionare continuă al Academiei Militare, în perioada 04 februarie – 29 martie curent.