Academia Militară a lansat Albumul istoric

Publicat on octombrie 11, 2013 în Evenimente

Academia Militară a lansat Albumul istoric

Astăzi, 11 octombrie 2013, în mod solemn, în Sala Senatului Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”, a fost lansat, în premieră, un Album, consacrat activității instituției, de la perioada de creare și pînă în prezent.

Albumul a fost elaborat de către Academia Militară a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”, în colaborare cu Institutul de Studii Enciclopedice al Academiei de Științe a Moldovei și Tipografia Centrală.

La activitatea de lansare a Albumului au participat personalități din mediul academic, cadre didactice, precum și studenți ai Academiei Militare.

Albumul conține 200 de pagini, are un tiraj de 380 exemplare și reflectă diferite perioade de evoluție din istoria instituției.

Albumul în cauză, este deja plasat în versiune electronică pe site-ul instituției.

De asemenea, se preconizează, ca Albumul respectiv, să fie repartizat la toți foștii Președinți ai țării, la toți foștii miniștri ai Apărării, tuturor instituțiilor de învățămînt superior din țară, instituțiilor de învățămînt militare din cadrul Consorțiului PfP, tuturor centrelor militare din teritoriu, tuturor atașaților militari, bibliotecilor principale din țară, precum și delegațiilor din țările străine, care vor vizita instituția.