Expoziţia „Egalitatea de gen văzută cu ochii bărbaților și femeilor”

Publicat on noiembrie 25, 2015 în Evenimente

Expoziţia „Egalitatea de gen văzută cu ochii bărbaților și femeilor”

CHIŞINĂU, 25 noiembrie 2015 – Studenţii militari au participat la Expoziția de fotografie documentară „Egalitatea de gen văzută cu ochii bărbaților și femeilor” fiind dedicată Zilei Internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor.Această zi este marcată în întreaga lume la 25 noiembrie.
Potrivit organizatorilor, scopul studiului foto este de a atrage atenția publicului și a discuta despre rolul femeii în societatea modernă, de a promova cultura egalității de gen și a drepturilor femeilor. Expoziția se va desfășura până la 10 decembrie – Ziua Internațională a Drepturilor Omului.Expozanți: Ramin Mazur, Dorin Goian, Ion Roșca, Natalia Jurminskaya, Sașa Voloșin, Eugen Sclifos, Tatiana Fiodorova, Andrei Ghilan.
Proiectul „Egalitatea de gen văzută cu ochii bărbaților și femeilor” este susținut de Comisia Națională UNESCO în Republica Moldova, împreună cu ONG-ul „Mediart dialog”. Parteneri de proiect: Muzeul National de Istorie a Moldovei, Muzeului Național de Etnografie și Istorie a Naturii, ART PLATFORMA, portal pe artă și cultură a Moldovei. Spațiul  funcționează şi operează cu suportul Ministerului Culturii din Republica Moldova și organizațiilor Oberliht, KSAK, Azart.