Iubitorii de mașini la MoldExpo

Posted on September 30, 2012 in Evenimente

Iubitorii de mașini la MoldExpo

Chișinău, 29 septembrie 2012 – Studenţii Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, au participat la expoziția AutoFest, organizată la centrul MoldExpo  din capitală.

Potrivit maiorului Emil Guțu șeful interimal al catedrei pregătire fizică şi sport a Academiei Militare, la eveniment studenții au participat cu o expoziție de armament din dotarea Armatei Naționale, care a impresionat mulți vizitatori ai expoziției de mașini.

Un deliciu al oaspeților a constituit evoluția echipei academiei cu un spectru larg de elemente a luptei corp la corp, care a atras mulțimea, a subliniat maiorul Emil Guțu.

De menționat faptul că expoziţia a avut un format mai neobişnuit faţă de cel cu care era familiarizat publicul în anii precedenţi. Aici au fost expuse, standurile unora din cele mai populare mărci de automobile pe piaţa locală, dar, pe lîngă acestea, un accent mare a fost pus şi pe tot soiul de demonstraţii cu caracter automobilistic sau sportiv. La expoziţie au fost prezente şi maşini retro, restaurate cu grijă de proprietari pasionaţi.