(Română) Ceremonia de rămas bun de la Drapelul de Luptă pentru colonelul Sergiu PLOP, rectorul (comandant) Academie Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”

Posted on June 25, 2020 in Evenimente

(Română) Ceremonia de rămas bun de la Drapelul de Luptă pentru colonelul Sergiu PLOP, rectorul (comandant) Academie Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Astăzi, în cadrulAcademiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”,  a vut loc ceremonia de rămas bun de la Drapelul de Luptă pentru colonelul Sergiu Plop, rectorul (comandant). 

La eveniment, a fost prezent Ministrul apărării, Alexandru PÎNZARI, în cadrul căruia, a susținut un discurs de felicitare și mulțumire pentru efortul şi contribuţia semnificativă adusă la prosperarea şi dezvoltarea instituției, pe parcursul aflării la conducerea acesteia.

În contextul celor relatate, rectorul (comandant) interimar, colonel Gheorghe ŢURCANU, a menționat că, de fapt, colonelul Sergiu PLOP are o remarcabilă activitate profesională pe tărâmul pedagogic al Academiei Militare, care a început în anul 1995, deţinînd mai multe funcţii de conducere. Astfel, în numele comunității didactice și științifice a instituției a fost înmânată Dlui colonel Sergiu PLOP, diploma pentru merite deosebite şi înalt profesionalism privind dezvoltarea Academiei Militare a Forţelor Armate “Alexandru cel Bun”, precum şi pentru activitate meritorie în vederea promovării valorilor militare.

         Cu acest prilej, efectivul instituției adresează cordiale felicitări pentru serviciul militar îndeplinit, iar în activitatea ulterioară realizări și împliniri mult așteptate.

Vă mulţumim!!!