Echipa Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” s-a clasat pe locul III la Campionatul Naţional Universitar 2020 la FUTSAL.

Publicat on martie 2, 2020 în Evenimente

Echipa Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” s-a clasat pe locul III  la Campionatul Naţional Universitar 2020 la FUTSAL.

Echipa Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a ieșit învingătoare în finală cu Universitatea Agrară și Universitatea de Educație fizică și sport la Campionatul Național Universitar 2020 la FUTSAL, organizat de Federația Moldovenească a Sportului Studențesc și a Veteranilor Sportului. La competiție au participat 8 echipe, organizată în perioada 24 – 28.02.2020.

Potrivit rectorului comandant al Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, colonelul Sergiu PLOP, echipa a demonstrat inaltă pregătire sportivă şi spirit de echipă învingătoare. „Militarii se schimbă iar echipele rămân si inregistrează noi ascensiuni în promovarea modului sănătos de viaţă. Aceşti militari sunt exemplu drept de urmat care vor continua succesele şi performanţele Academiei Militare.”